Tastys

Catering

Catering fixar kalaset

Skäm bort dina gäster med våra bufféer

Vi erbjuder catering för alla typer av fester och evenemang både på företaget och i hemmet. Under många år har vi serverat bufféer och middagar på många olika teman runt om i Stockholm. Vi erbjuder bufféer, mingel, smörgåstårtor och ostbrickor både till stora företagsevent och till mindre middagar. Våra menyer är anpassade till våren, sommaren , hösten, och till jul kan vi dessutom skapa extra spännande cateringbuffé. Säsongens bästa råvaror komponerade med inspiration med både svenska och internationella råvaror. Längre ned på denna sida hittar du ett vällagat urval av cateringmenyer. Har du andra önskemål om vad du vill bjuda dina gäster på, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans hittar vi en meny som är bra i säsong och bra till din fest!

Italiensk

Buffé

Det finns hundratals anledningar till att beställa catering. Fördelarna är självklart många; man sparar tid, man slipper krångel och vår mat smakar supergott. Det är här Tastys kommer in i bilden. Vi har tagit fram de bästa italienska rätter som man kan erbjuda på ett evenemang och är kända som Järfällas bästa catering vad gäller italiensk buffé. Vi ordnar catering till mingel, fester eller evenemang, oavsett om det är på kontoret, hemma eller på din favoritförening.

Våra

Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som på senare år har hittat hem igen till bjudningar och mottagningar och har därigenom fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. En riktigt bra smörgåstårta är matig, raffinerad och fylld med råvaror som kompletterar och utmanar varandra sinsemellan. Vi på Tastys erbjuder 4 olika varianter av omsorgsfullt gjorda smörgåstårtor. Återupplev de klassiska smakerna eller prova en smörgåstårta i vår moderna tappning.

Tastys

Ostbrickor

Få produkter kan lyfta en fest eller ett möte som en god ost! De olika smakerna, dofterna, formerna och konsistenserna är bara några exempel på hur ost ger en förhöjd smakupplevelse. Våra ostbrickor är perfekta som avrundning efter middagen, som supé eller plockmat. En perfekt lösning till kontoret, föreningen eller hemmafesten. Vi erbjuder på ett brett sortiment av högklassiga ostar, från lagrade ostar av världsklass till Sveriges mest kända blåmögelostar.

Våra

Snittar

Finns det något bättre än goda snittar att mumsa på till fördrinken? Vi på Tastys erbjuder 4 olika varianter av omsorgsfullt gjorda snittar toppade med ost, kallskuret, räkor och Skagen, röror med tonfisk, kyckling eller bacon. Återupplev de klassiska smakerna eller prova våra moderna varianter. Här hittar du snittar som är perfekta som tilltugg till festen, till välkomstdrinken, på buffébordet eller som förrätt till middagen − snittar är alltid mycket uppskattade!

Tastys

Inläggningar

Våra färgglada inläggningar är en fröjd för ögat och används som aptitretare och är perfekt mingelplock före middagen. Vi bjuder på ett urval av välkända och inspirerande favoriter som kommer att förföra alla gäster med blandningen av läckra, kryddiga och mustiga smaker. Våra brickor innehåller marinerade vitlöksklyftor i örter, marinerade gröna äkta Kalamataoliver, saftiga soltorkade tomater, färskostfyllda peppardew, teufli och champinjoner.

Kvalitet

Begrepept kvalitet genomsyrar hela Tastys verksamhet. Det handlar om att allt vad vi gör är förenat med våra högt ställda kvalitetskrav. Det som utmärker oss är vår kunskap och kärlek till den mat vi gör, men framförallt kvalitén på råvarorna. På Tastys jobbar vi med både svenska och internationella råvaror anpassade efter årstiden. Vi jagar ständigt nya inköpskanaler som kan förse oss med de finaste produkterna.

Vår vision

I en värld av medvetna, krävande och bekväma kunder och konsumenter, vi har valt att vara den allra bästa lunchställen i Järfälla, detta genom att skapa och förmedla livskvalitet. För oss: ”Mat ska inte ätas, den ska upplevas!”. Som företag vill vi vara del av samhället och allting vi gör – som mötesplats, som restaurang och som arbetsgivare ska lämna spår och avtryck efter sig. Vi vill ge någonting till det samhälle där vi lever och verkar.

Vår mission

Vår främsta mission är att skapa smakupplevelser. Kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete ska vara grundstenarna i vår verksamhet. Vi ska vara specialister på det vi gör, vara familjära och personliga i våra relationer, ha kul på jobbet, vara innovativa och nyskapande, vara affärsmässiga och kompetenta, ha integritet, ta samhällsansvar samt ta ansvar för vår miljöpåverkan. Vi ska sträva efter att ständigt förbättra den totala kvaliteten.