Hör av dig

KONTAKT

bakad-potatis-räkor-skagen
DEN-FRANSKA

Tastys

öppettider

07:00–16:00
Stängt
Stängt

Lämna ett meddelande

Vi blir bara glada om du hör av dig till oss – oavsett om du behöver råd, en förfrågan om catering eller om synpunkter på våra menyer och vår service.

    eaters-collective-Gg5-K-mJwuQ-unsplash

    Ska det vara catering?

    Vi erbjuder catering för alla typer av fester och evenemang både på företaget och i hemmet. Under många år har vi serverat bufféer och middagar på många olika teman i Järfälla med omnejd. Vi erbjuder bufféer, mingel, smörgåstårtor och ostbrickor både till stora företagsevent och till mindre middagar. Våra menyer är anpassade till våren, sommaren , hösten, och till jul kan vi dessutom skapa extra spännande cateringbuffé. Säsongens bästa råvaror komponerade med inspiration med både svenska och internationella råvaror. Här på vår hemsida hittar du ett vällagat urval av cateringmenyer. Har du andra önskemål om vad du vill bjuda dina gäster på, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans hittar vi en meny som är bra i säsong och bra till din fest!

    Inför beställning

    Planerar du göra en cateringbeställnig? Fyll i formuläret nedan, så kan vi snabbare besvara din förfrågan och återkomma med offert. OBS! Formuläret avser enbart prisförfrågan och förslag. För direktbeställning vg. använd våra Online-Beställning knappar